Rokki-Mari - Frankliniat 7" EP

Uutuus!

Julkaisu 31.12.2023

Frankiliat EP on vuodesta 2019 eteenpäin toimineen, nykyisen kokoonpanon ensimmäinen julkaistu äänite ja sillä esiintyvät Marin lisäksi alkuperäisestä kokoonpanosta Pekko Rinkinen (El Bailandero) rummuissa ja Jarkko Kujasalo (Seksihullut) kitarassa sekä heidän lisäkseen uudet kaverit Toni Korpi (Kanttoripoika, Lentävä Sirkkeli) bassossa ja Olli Hopia (Mäkikuisma) kitarassa.


EP:llä on neljä kappaletta, joista kaksi kaihoisaa AOR-osastoa edustavat, DIY-hengessä tehdyt "Ajeluta vielä" ja "Kauas kauas", kuljettavat kuulijaansa katkeransuloisen kaipuun vallassa. Toiset kaksi, "Meidän on maa" (joka nimestään huolimatta ei itseasiassa kerro isänmaallisista asioista) ja "Lähikaupassa" (joka on ihana rakkauslaulu) ovat taas rullaa - sekä EP:n nostattavampia "paloja". Kaikki kappaleet äänitettiin helmikuussa 2023 Kalansilmä-studiolla Kouvolassa, Mikko Kärkkäisen toimesta.

Rokki-Mari on alkujaan Kirkkonummella vuonna 2014 perustettu, sittemmin helsinkiläistynyt yhtye, joka soittaa tarttuvia pop-biisejä ronskin rauhallisen iskelmä-rockin keinoin. Yhtyeen johtaja, Mari Aaltonen, laulaa maisemallisia tekstejään kaunistelemattoman kauniisti.

Bemböle Cassettes/Minna Records/Panama-levyt 

9,00 €